Wereld reis door de tijd” Five Minute Journal”

Het weekend blijft mooi met zonnestralen en blauwe luchten!.
De Zondag gaat een prachtige dag worden, ontmoeting met leuke eensgezinde mensen, veel sportief plezier en geniet zeker van deze mooie Zondag en wat kan het mooi zijn toch.

IMG_2126
Gaat Rinus op wereld cruis ?..

 

Thuis aangekomen genietend van het zonnetje in de voortuin, raak ik helemaal in de vakantie modes en  kijk ik eens het cruise gids in voor de komende vakantie!.
Ja, het cruisen is wel mijn ding en al bladerend in de gids valt mij oog op wereld cruisen?..
Wat zal dat in godsnaam wezen en blader het eens door en je kan dus in 109 dagen de wereld rond cruisen voor het luttel bedrag van maar 16.455 euro(binnen hut)!!.
Zie je het al voor je?…109 dagen op een cruise schip?…mijn gedachten dwalen af over,  waar dat schip dan wel niet allemaal heen gaat, en dan…

Ik schrik wakker uit de droom gedachten en hoor een hallo en er staat een ouder echtpaar voor mij?..Ik kijk eens goed en herken ze wel. maar waarvan dan?. Ook bij het echtpaar een herkenning…en we raken aan de praat voor in mijn tuin..Inderdaad ken ik het echtpaar, maar dat is wel heel lang geleden, ik denk wel vanaf dat ik klein kind af..

Wat bijzonder dit zeg…vroegere vrienden van mijn ouders tegen te komen, je praat dan zeker over 60 jaar terug, de tijd dat Heemskerk nog echt een dorp was. We praten veel over vroeger, over mijn vader(overleden toen ik 18 jaar was), mijn moeder, hoe het was toen ik nog een peuter en klein kind was. Ook over broers en zusters en hoe het vroeger lang geleden was in huis, maar ook over hoe ze als vrienden waren van mijn vader en moeder..

We spreken af dat ik zeker weer langs kom en wat een bijzondere Zondag zeg..
Echt ongelofelijk dat je in een soort tijd reizen praat en ervaart, echt bijzonder en mooi…
En zo onverwachts..dat maakt het leven wel mooi..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s