Rinus Running

4deb5b_7f84f6a09abf43319117c43a9fcc6883

Hi ,  Ik ben marathon/ultra runner Rinus, 54 jaar en woonachtig in Heemskerk!.

Altijd lastig om over je zelf te vertellen waarom ik ben gaan bloggen?. Het hardlopen waar ik in 2006 mee ben begonnen,  is wel mijn passie geworden, waar ik mij erg gelukkig in voel en met veel plezier al die jaren graag doe. Zo is ook het bloggen ook vlak daarna in 2006  begonnen om die passie,  maar vooral de hardloop ervaringen met anderen op deze blog te delen. In de tussen tijd is de marathon en de ultra wel mijn favoriet bij het hardlopen en ondertussen 135  marathon/ultra wedstrijden gerend!.

 Behalve het hardlopen, gaat het in deze blog ook over de dagelijkse dingen in en om het huis, vakantie, werk, Yoga, Kennemerloop groep en wat mij bezig houdt op de momenten van de dag!. Maar de hardloop trainingen en wedstrijd verslagen is wel het leukste om te delen met jullie!. Ook zijn er veel foto’s en youtube film hardloop verslagen van mij op deze en mijn vorige blog Site geplaatst

 Verder zoals ik al schreef woon ik in Heemskerk vlak bij het duin en strand en ren regelmatig door mijn mooie “achtertuin” om van de natuur te genieten!. Ook werk ik bij Staalreus Tatasteel in IJmuiden al velen jaren met veel plezier in de staalindustrie!. Als voorzitter van de Tatasteelrunners probeer ik ook daar bij te dragen om het hardlopen bij mijn collega’s te stimuleren!.

In 2016 is het mij gelukt om tijdens de 24 uur ultra run in Santpoort 206,6 km te rennen in 24 uur tijd!, Met die afstand mocht ik mee met het  Nederlands hardloop ultra team  24 uur ultra run Wereldkampioenschappen in Belfast op 1 Juli 2017!!. Deze is helaas door een opkomende nekhernia gebleven bij 17 uur hardlopen met ruim 140km. Na de nekhernia periode, in de herfst van 2017 het hardlopen opgepakt. Tijdens het NK 24 uur ultra run in December 2017 te Deventer, het zilver met 193km gehaald tijdens dit kampioenschap. Heel erg blij mee, trots en op de weg naar een beter resultaat in 2019. Doel is om > 210km tijdens de 24 uur ultra run te gaan hardlopen..
Als mede organisator van de Dutch Coast Ultra Run by Night is het vol genieten om in de nacht met een grote groep hardlopers over het strand van Noord Holland te rennen…Dat geeft mij veel plezier.

 In de komende jaren komen nieuwe uitdagingen komen op je pad wat voornamelijk genieten zal wezen!, verder wil ik mij  gaan richten op de lange ultra hardloop afstanden om daar zoveel mogelijk plezier uit te halen en om je dan helemaal vrij te voelen in de natuur.Natuurlijk  veel lees plezier en geef ook een reactie op mijn blog, youtube of Facebook pagina.

Groet Rinus

4deb5b_b0103a955f104eb989e4d1dba4097bc0

Een gedachte over “Rinus Running

  1. Pingback: Stuiterbal – Het loopleven van Peet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s